Pályázatok

 

„A Soltvadkerti Református Egyház Öregek Otthonának energetikai korszerűsítése” 

 

 

2014. április 10.

A Soltvadkerti Református Egyház 77.310.522,- forint összköltségvetésű pályázaton 77.310.522,- forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv, Környezeti és Energetikai Operatív Program keretén belül.

A Soltvadkerti Református Egyház sikeres pályázat útján megkezdte idősek otthonának energetikai korszerűsítését. A pályázat keretén belül napelemes rendszer telepítését, valamint a határoló szerkezetek korszerűsítését tervezik. A projekt címe: A Soltvadkert Református Idősek Otthona épületenergetikai fejlesztése. A pályázati lehetőség elérhetővé teszi szervezetünk számára, hogy megoldjuk évek óta húzódó környezetvédelmi problémáinkat. A támogatással megvalósuló projekt célja így egy egészségesebb, tisztább és biztonságosabb ország megteremtése. A megvalósítás helyszíne: 6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 14. HRSZ 1096. A tervezett beruházás teljes elszámolható költsége: bruttó 77.310.522 Ft.

A projekt célcsoportja az Otthonban élő időskorúak és közösségi célból napi rendszerességgel az intézményt látogatók. Jelen fejlesztés célja az ott élő emberek és az intézményt közösségi célból látogatók komfortérzetének javítása, energiaköltség-megtakarítás, megújuló energiafelhasználás növelése.

A projekt befejezése: 2014. szeptember 30.

 

 A Soltvadkerti református templom felújítása 2015-2019.